2013. január 28., hétfő

Kovászos fehér kenyér

Ma lett 10 napos a kovászom. Valahol éreztem, mondjuk, hogy súgta egy belső hang, hogy nem kéne neki állni délután kenyeret sütni, mert hosszú lesz az éjszaka. Nem hallgattam rá. Hogy megbántam-e, azt még nem tudom. 2 órát mondjuk lecsippentettem a folyamatból, ez nem szép dolog részemről, de lassan éjfél és most szedtem ki a sütőből a cipót. Normál esetben, ha mondjuk szeretek éjszakázni és kialvatlanul dolgozni menni, úgy hajnali 2-re lett volna belőle épkézláb kenyér. Fogalmam nincs, ízre, állagra milyen lett, mert már pizsiben vagyok és nem várok még 1-2 órát, míg tökéletesen kihűl. Holnap beszámolok róla, most azonban hajcsika van. Egyébként rosszul nem néz ki :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése